Möjligheter
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

Vi söker reseadministratörer

 

Vi söker reseadministratörer

I rollen som reseadministratör arbetar du med att skapa en positiv kundupplevelse för våra potentiella och befintliga kunder. Du tillhör avdelningen för kundservice som ansvarar för att besvara samtal och hantera bokningar gällande sjuk- och färdtjänstresor. Du är ”First Line Support” för alla kundfrågor gällande Länstrafiken både via telefon och mejl.

Du som söker tjänsten är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar egna initiativ i arbetet och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo, där högt tempo ibland kräver din stresstålighet. Du är administrativt stark och har god datorvana.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke. Det är meriterande om du behärskar det finska språket. Du pratar flytande svenska och förståelig engelska.

Placeringsort: Överkalix

Antal lediga tjänster: 2 st
• 1 st tillsvidaretjänst
• 1 st föräldravikariat som sträcker sig till 2022-09-04
Start: Omgående

Skicka in din ansökan idag

Tycker du det här låter intressant?
Sök i så fall omgående genom att skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected].

Intervjuer sker digitalt och kommer att ske löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är 2021-10-31.
Skriv i din ansökan om du är intresserad av båda tjänsterna eller endast en av dem. Märk din ansökan med ”Reseadministratör”.

Kontakta oss gärna

Kundservicechef
Maria Isaksson
tel: 0926-756 74
e-post: [email protected]
Foto Viktoria Korak HR-ansvarig
Viktoria Korak
tel: 073-815 58 76
e-post: [email protected]

Fler Nyheter

Fler Nyheter