Trafikinfo: Förseningar på linje 221 Hpl Hermelinsparken Luleå Linje 100 Linje 221 Linje 28 Linje 221
Aktuellt
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

Semestervikariat Reseadministratör

 

Vi söker semestervikarier till Länstrafikens kundserviceverksamhet i Överkalix. Tjänstgöringsgrad 75% alternativt 100% efter överenskommelse.

Vikariatet påbörjas i maj med en utbildning som sträcker sig över ca 6 veckor och övergår sedan till semestervikariat under perioden 2021-06-21 till 2021-08-15. Möjlighet kan finnas till fortsatt anställning.

I rollen som reseadministratör arbetar du med att skapa en positiv kundupplevelse för våra potentiella och befintliga kunder. Du tillhör avdelningen för kundservice som ansvarar för sjuk- och färdtjänstresor och är “First Line Support” för alla kundfrågor gällande Länstrafiken både via telefon och mail.

Arbetsuppgifterna under vikariatet består bland annat av:

  • Besvara samtal från färdtjänstresenärer, registrera och samordna resorna
  • Besvara förfrågningar om trafikupplysning

Du som söker tjänsten är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar egna initiativ i arbetet och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo, där högt tempo ibland kräver din stresstålighet. Du är administrativt stark och har god datorvana.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke. Det är meriterande om du behärskar det finska språket. Du pratar flytande svenska och förståelig engelska.

Om Länstrafiken i Norrbotten som arbetsgivare
Hos oss får du en gedigen introduktion för att trygga dig och dina kollegor i sommarens uppdrag. Vi arbetar på distans under pågående pandemi varför det kan bli aktuellt för dig att arbeta hemifrån om introduktionen fungerar väl, du känner dig trygg och pandemin fortsätter i samma utsträckning som vid annonstillfället. Vi har kollektivavtal, KFS Trafikhuvudmännen och Vision/Akavia som avtalspart.

Tycker du det här låter intressant?
Sök i så fall omgående genom att skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected]
Intervjuer sker digitalt och kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är 2021-03-14.

Vid frågor, kontakta Maria Isaksson via e-post ([email protected]) eller på tel. 0926-75674.

Vid frågor om kollektivavtal eller liknande kontakta HR-ansvarig Viktoria Korak via e-post ([email protected]) eller 0926-756 78

Fler Notiser

Fler Notiser