Aktuellt
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

Vi söker en redovisningschef

Vill du utveckla kollektivtrafiken med oss? Glad kvinna med armarna i kors

Länstrafiken i Norrbotten AB ägs av Regionala kollektivtrafikmyndigheten (RKM) i Norrbotten. RKM är organiserat som ett kommunalförbund med Region Norrbotten och länets 14 kommuner som medlemmar.

Länstrafiken genomgår sin viktigaste förändring. Vårt fokus framåt är att vara en viktig kugge i hjulet för att skapa en hållbar kollektivtrafik i Norrbotten och vara en del i att möjliggöra och attrahera fler att flytta till vårt län. Vårt mål är att erbjuda en hållbar kollektivtrafik med hög tillgänglighet, som är enkel att använda och har en hög status i samhället!

Du kan vara vår nya redovisningschef

Du erbjuds en omväxlande och spännande tjänst, där du får vara chef men även specialist inom redovisning. Var med på en resa med innovativa förbättringar där dina idéer är betydelsefulla! Som redovisningschef har du personalansvar för vår ekonomiavdelning som består av tre personer. Du blir en viktig del i att utveckla och ta ekonomiprocesserna till nya höjder inom Länstrafiken och Regionala Kollektivtrafikmyndigheten i Norrbotten. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som idag är redovisningschef eller motsvarande. Du har en civilekonomexamen eller motsvarande, gärna med redovisningsinriktning. Tjänsten kräver att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbetearbete, exempelvis med redovisning, skatter, bokslutsarbete och årsredovisning. Vi ser också att du har kommunalekonomisk erfarenhet.

Har du tidigare haft en ledande roll ser vi det som meriterande. Du är trygg och komfortabel i ditt ledarskap. Du har en pedagogisk läggning och kan kommunicera ut ekonomernas språk till kollegor och politiker. Jobbet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och är bekväm och kvick inom IT. Vi värdesätter ett högt engagemang, driv och kvalitetstänk hos dig som söker tjänsten.

Jobbets karaktär kräver att du är strukturerad och kan planera och prioritera ditt eget och avdelningens arbete, du är bra på att hålla deadlines och du är prestigelös och kan göra alla sorters uppgifter inom ekonomiavdelningen. Förutom den gedigna kravspecifikationen ser vi gärna att du är proaktiv, självgående och har humor och viss självdistans, det är egenskaper som kan komma väl till pass!

Tjänsten är placerad i Överkalix, med möjlighet till kontorsplats i Luleå och distansarbete hemifrån.

Skicka in din ansökan till e-post: [email protected] senast 18 augusti 2021.

Kontakta oss gärna med eventuella frågor

Foto Ingela Karlsson Ekonomichef
Ingela Karlsson
tel: 0926-756 93
e-post: [email protected]
Foto Viktoria Korak HR-ansvarig
Viktoria Korak
tel: 073-815 58 76
e-post: [email protected]

 

Fler Notiser

Fler Notiser