Hoppa till innehållet
Aktuellt
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

För att få fram priset på en resa använder du enklast Reseplaneraren. Skriv in avreseort och resmål, så får du svar på allt som rör din resa; biljettpris, avrese- och ankomsttid på vald resrutt samt eventuella bussbyten.

Prislistor

Vill du hellre se våra prislistor finns de under denna länk. Välj mellan listor som visar priser på angivna sträckor mellan orter och listor som visar priser på ressträckor angivna i kilometer.

Prislistor

Biljett i appen

Köp din resa digitalt och i förväg. Ladda hem Länstrafikens app, se alla busstider och köp biljett. Betala tryggt och enkelt med Swish, bankkort eller Klarna. Obs, aktivera INTE biljetten förrän strax innan du ska kliva ombord på bussen.

Läs mer

Webbshop

Laddningen av kortet finns tillgängligt på bussen inom 24 timmar. Därefter överförs pengarna eller perioden till kortet genom att man håller kortet ca 5 sekunder mot läsaren i bussen, tills det piper och den gröna lampan tänds.

Till webbshop

Betala på bussen

Våra bussar är kontantfria men det går utmärkt att betala med kort på bussen eller köpa biljett på busstationen. Giltiga kontokort är: Visa, Mastercard, Eurocard. För Maestro och Visa electron gäller endast onlineköp.

Läs mer om att betala på bussen

Busskort

Som bussresenär behöver du endast ett busskort för resor med läns- och tätortstrafik i Norrbotten. Kortet är avgiftsfritt. Du skaffar och laddar kortet på närmaste busstation eller ombord på bussen.

Läs mer

Olika åldrar - olika biljetter

Köp rätt biljett till rätt pris – vi har priser för barn, skolungdom, ungdom, vuxen och seniorer.

Läs mer

Reskassa

En Reskassa innebär att du sätter in pengar på ditt busskort och använder dem där (istället för kontanter) för att köpa biljett på bussen. Observera att reskassan snart upphör.

Läs mer om Reskassan

Återförsäljare

Om du inte har möjlighet att köpa din biljett i appen kan du besöka någon av våra Busstationer för att köpa din biljett.

Busstationer & öppettider

Återbetalning

Läs om vilka regler som gäller för återbetalning av produkter/biljetter.

Återbetalning