Trafikstörningar: Linje 43
Möjligheter
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

För att få fram priset på en resa använder du enklast Reseplaneraren. Skriv in avreseort och resmål, så får du svar på allt som rör din resa; biljettpris, avrese- och ankomsttid på vald resrutt samt eventuella bussbyten. Du kan inte betala din resa ombord med kontanter. Däremot går det bra att betala med kontokort.

Prislistor

Vill du hellre se våra prislistor finns de under denna länk. Välj mellan listor som visar priser på angivna sträckor mellan orter och listor som visar priser på ressträckor angivna i kilometer.

Prislistor

Webbutik

Laddningen av kortet finns tillgängligt på bussen inom 24 timmar. Därefter överförs pengarna eller perioden till kortet genom att man håller kortet ca 5 sekunder mot läsaren i bussen, tills det piper och den gröna lampan tänds.

Ska du köpa produkter till LLT (Luleå Lokaltrafik) gå till deras webbsida: http://www.llt.lulea.se

Frågor kontakta Länstrafiken!

Till butiken

Busskort

Som bussresenär behöver du endast ett busskort för resor med läns- och tätortstrafik i Norrbotten. Kortet är avgiftsfritt. Du skaffar och laddar kortet på närmaste busstation eller ombord på bussen.

Registrera ditt busskort så har du möjlighet att spärra det om du tappar bort det. Med vår förlustgaranti får du dina innestående resor överförda till ett nytt busskort. Kortfakta och registreringsformulär hittar du i menyn till höger.

Läs merRegistrera

Mobilbiljett

När du köper din biljett i mobilen via vår app Länstrafiken i Norrbotten, får du 10 procent rabatt på ordinarie pris. Att köpa biljetter via mobilen är både enkelt och smidigt. Appen kräver ingen webbregistrering och du kan komma igång direkt. Du har alltid en aktuell tidtabell och biljett till hands i mobilen.

Ladda ner mobilappen
 genom att söka efter ”Länstrafiken i Norrbotten” i App Store eller Play Butiken.

Läs mer

Norrlandskusten/Expressplus

Ombord på Norrlandskustens bussar, linje 100, på sträckan Haparanda – Luleå – Umeå kan du boka ExpressPlus.

I ExpressPlus ingår:

  • Rymligare säten och benutrymmen
  • Kaffe och smörgås
  • Hörlurar till bussens stereoanläggning
  • Eluttag för t.ex. din bärbara dator
  • Tidningar och tidskrifter till utlåning

Tilläggskostnaden för en plats i ExpressPlus är 100 kronor.
Plats i ExpressPlus bokas senast dagen innan din resa, på telefon 0771 – 100 110
I mån av plats kan bokningen även ske ombord.

Läs mer

Betala på bussen

Våra bussar är kontantfria men det går utmärkt att betala med kort på bussen eller köpa biljett på busstationen. Giltiga kontokort är: Visa, Mastercard, Eurocard. För Maestro och Visa electron gäller endast onlineköp.

Läs mer

Olika åldrar - olika biljetter

Köp rätt biljett till rätt pris – vi har priser för barn, skolungdom, ungdom, vuxen och seniorer. Biljetten betalar du direkt på bussen med kort. Du kan också köpa din biljett på busstationen

Läs mer

Störningsinformation i mobilen

Fyll i ditt telefonnummer samt klicka på de turer du vill ha störningsinformation om via SMS.
Sidan sparar dina val automatiskt så du behöver inte göra något mer. Vi använder cookies för att sidan ska komma ihåg vad du valt om du behöver göra ändringar nästa gång du besöker sidan.

Registrera

Bagage på bussen

Handbagage eller en resväska får tas med i bussens passagerarutrymme. Cykel går bra att ta med om plats finns i bagageutrymmet eller om speciella anordningar för transport av den finns. Kostnad 50 kr per cykel och resetillfälle. Barnvagn och rullstol får tas med utan avgift.

 

Läs mer

Swish – nytt betalsätt i appen

Nu kan du swisha dig fram i kollektivtrafiken!

Läs mer