Hoppa till innehållet
Trafikinfo: Kiruna busstation har flyttat Förseningar på linje 221 Hpl Hermelinsparken Luleå Linje 28 Linje 28 Linje 31
Aktuellt
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

Köpvillkor för mobilbiljett hos Länstrafiken Norrbotten
Dessa villkor tillämpas för köp av Länstrafiken Norrbottens enkelbiljett via mobilbiljett samt säkerhet kring personuppgifter.

Länstrafiken Norrbotten är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med beställning och betalning avLänstrafiken Norrbottens enkelbiljett.

Du måste enligt lag ha fyllt 18 år för att handla via Klarna faktura. Denna lag gäller även för betalning via autogiro och e-handel av Länstrafiken Norrbottens kort .

Köp av mobilbiljett vi Klarna faktura kan göras av minderårig endast med målsmans godkännande.

Betalning
Du kan betala med kortbetalning online med Visa eller Mastercard (endast svenskt betalkort), Klarna faktura, Swish eller Företagskonto. Ingen begränsning finns av antal kortköp. Kontrollera med din bank vad som gäller vid internetköp.

Företagskonto
För att betala med företagskonto krävs att din arbetsgivare har anslutit sig till Länstrafiken Norrbottens företagstjänst och att den som är administratör hos arbetsgivaren har lagt upp dig som godkänd användare. Arbetsgivaren/företaget faktureras för de resor som deras anställda/godkända användare gör.
Mer info >>>

Säkerhet kring personuppgifter >>

Bekräftelse
Möjlighet finns för dig som kund att från app begära kvitto, som då skickas till angiven e-postadress.

Ångerrätt
Lagstadgad ångerrätt, enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59), är inte tillämplig på avtal som avser transporter. Köp av biljett till mobiltelefon medför därför inte någon ångerrätt.

Vid fel/fördröjning av biljettleverans
Normalt sett ska du få din biljett inom en minut efter genomförd betalning. Dröjer det ändå innan du får din biljett beror det oftast på något problem hos din mobiloperatör. Det kan handla om att det just för stunden är något fel på mobilnätet eller att du inte har någon täckning just när biljetten ska distribueras.

Övriga kostnader och avgifter
Länstrafiken Norrbotten debiterar inga ytterligare avgifter utöver själva biljettkostnaden. Förfrågningar gällande eventuella kostnader för den datatrafik som användning av denna tjänst innebär, hänvisas i första hand till resenärens mobiloperatör.

Resevillkor
Vid köp av biljett godkänner du som resenär Länstrafiken Norrbottens Resevillkor.