Trafikstörningar: Information angående coronaviruset Väg 97 Boden-Luleå Linje 265 Linje 422

Trafikstörning

Väg 97 Boden-Luleå

Busstrafiken mellan Boden och Luleå påverkas med stor omfattning av ombyggnationen av väg 97.
Planera för längre restid och välj om möjligt en tidigare avgång med bussen.

Läs mer


Möjligheter
Planera resa
Tidtabeller
Priser & Biljetter

Ekonomichef till Överkalix alternativt Luleå

© Fotograf: Johan Baggström

Länstrafiken i Norrbotten AB ägs av Regionala kollektivtrafikmyndigheten (RKM) i Norrbotten. RKM är organiserat som ett kommunalförbund med Region Norrbotten och länets 14 kommuner som medlemmar. Varje år reser ca 2,5 miljoner resenärer med Länstrafikens bussar. I dagsläget har Länstrafiken i Norrbotten AB ungefär 50 anställda och en omsättning på ca 500 miljoner. Huvudkontoret ligger i Överkalix.

Vi söker en erfaren och drivande Ekonomichef som utmanas av att arbeta i en dynamisk verksamhet med ett brett ansvarsområde inom ekonomi.

I rollen som Ekonomichef ansvarar du för den totala ekonomiska styrningen i koncernen.

Ekonomichefen är direkt underställd VD och placering är vid kontoret i Överkalix alternativt Luleå. Du ingår i koncernens ledningsgrupp och har 4 underställda medarbetare.

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak ett ansvar för, redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisning, budget, prognoser, rapportering, skatter och avgifter, deklarationer och analyser. Utöver detta kommer Ekonomichefen att arbeta med controlling och finansiell strategi samt ingå i viktiga strategiska utvecklingsprojekt.

Den nya Ekonomichefen bör ha en examen inom redovisning/finansiering, ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i ledande ställning.

Som person är du en drivande ledare med förmåga att kunna kommunicera effektivt. Du är analytisk, affärsmässig och drivs av utvecklings- och förbättringsarbete kopplat till affären.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-04-05

Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Stehn för ytterligare information >>

Fler Nyheter

Fler Nyheter